Roswi - noen av verdens absolutte toppmerker under ett tak

Roswi elsker eventyr, både store og små. Uansett om det er hjemme på kjøkkenet eller ute i naturen, er det viktig å ha utstyr som er smart og pålitelig i alle situasjoner. Nettopp derfor har vi samlet noen av verdens beste varemerker innen sport, outdoor, kjøkken og matlaging under ett og samme tak – nøye utvalgt av vårt erfarne og dyktige personale. I Roswi er vi hele tiden på jakt etter nye og spennende produkter på markedet for å kunne tilby kundene våre et moderne og bredt sortiment. Vi finnes i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Historien vår

Roswi ble grunnlagt i 1938. Dermed har vi flere generasjoners erfaring med salg, markedsføring, logistikk og innkjøp. Vi har valgt å arbeide med kvalitetsprodukter som utmerker seg ved å ha en sterk varemerkeprofil samtidig med at de er funksjonelle og stilfulle. 

Slik jobber vi

Roswi jobber kun med forhandlere, og målet vårt er å jobbe tett med både leverandører og forhandlere for å effektivt kunne markedsføre og distribuere produktene våre på markedet. Vi sikrer raske leveranser og en stabil varestrøm ved å alltid ha kunden i fokus. Våre kompetente selgere har lang erfaring fra bransjen og mye ekspertkunnskap. 

Miljø er veldig viktig for oss i Roswi. Les mer om hva vi gjør for å verne om miljøet her.

Vil du komme i kontakt med oss?

Vil du bli forhandler? Søknadsskjema for å bli forhandler finner du her, Bli forhandler.
Leter du etter en distributør eller agent? Ta kontakt med oss! Kontaktopplysningene våre finner du her, Kontakt. 
Velkommen til Roswi!