Logomerking

Jeg ønsker å logomerke et av produktene deres. Hvordan gjør jeg det?
Det er mulig å logomerke mange av produktene våre. Avhengig av hvilket produkt du velger, finnes det ulike muligheter for å merke det, for eksempel lasergravering, tampotrykk og etsing.

Når du har valgt produkt, kontakter du oss, så hjelper vi deg med hvilken teknikk du bør velge for å merke produktet. Vi trenger da en fil med logoen du ønsker å bruke, helst en vektorisert EPS-fil, men vi kan jobbe med andre formater også. Før produksjonen starter, må du godkjenne en korrektur, slik at vi kan sikre at du blir fornøyd med resultatet.

Vær oppmerksom på at vi bare selger til forhandlere. Hvis du ikke er forhandler, kan du kontakte oss, så hjelper vi deg med å finne en egnet forhandler for det produktet du har valgt.

Hvor lang er leveringstiden for å logomerke et produkt?
Leveringstiden for å logomerke et produkt varierer avhengig av valg av produkt, kvantitet og valg av teknikk for å merke produktet. Kontakte oss for å få en anslått leveringstid for forespørselen din. Husk at leveringstiden alltid regnes fra den datoen du godkjente korrekturen for logomerkingen.

Hvilke ulike muligheter finnes det for å merke et produkt?
Det avhenger av produktet, men vi kan utføre lasergravering, tampotrykk, etsing, metallinnlegg m.m. Det som avgjør valget av teknikk for merking, er hvordan logoen ser ut, og hvilket materiale produktet er laget av. Vi diskuterer gjerne med deg for å finne det beste alternativet. Det kan hende vi må få tilsendt logoen din til oss for å kunne gjøre den riktige vurderingen, særlig hvis logoen inneholder mange små detaljer og/eller mange farger.

Hvor mange farger kan logoen ha ved logomerking?
Flere av produktene våre kan merkes med logoer som har opptil seks ulike farger. Det finnes til og med produkter som kan merkes med "fototrykk".

Ved lasergravering er det ikke mulig å bruke farger, logoen får samme farge som den overflaten som lasergraveres. Det som er viktig å tenke på da, er å velge et produkt med en farge som avviker fra fargen på det underliggende materialet, slik at det blir en fin kontrast.