Ansel_Adams_2018_jussioksanen-6624-720x480-7a9bec2d-43d6-494b-802d-e410e77ea542.jpg

Hjemmeferie: Vær turist i naturen + Pulsforhøyende aktiviteter utendørs

Vær turist i naturen

Iblant er vi dårlige på å være turister på hjemmebane, men steder med spennende historie eller magisk natur venter ofte like rundt hjørnet. Søk etter informasjon i ulike forumer, og lag en ønskeliste med steder du har lyst til å besøke. Les deg opp om stedene, så blir det et herlig og lærerikt eventyr for hele familien! Ikke glem å gjøre utflukten fullendt med god nistemat eller å tilberede et måltid ute i det fri. 

Flott og slitesterkt bestikk

Vi har mange ulike typer turbestikk som passer til alle smaker. GoBites Uno finnes i mange herlige farger og er svært slitesterk. ECO Stainless Spork er laget av rustfritt stål i kompakt utforming som lett får plass i praktisk talt alle matbokser.

Varmebestandig lunsj i rustfritt stål

Tre-i-ett-matboksen er perfekt for to personer eller de gangene du ønsker å holde matvarene atskilt. Den består av to store bokser, en boks underst som rommer 350 ml, og en boks øverst som rommer 410 ml. I den ene boksen er det en ECOlunchpod som rommer 145 ml og er perfekt for smått som nøtter, rosiner o.l.

Kupilka kopp

Kupilka 21 er en klassiker som kan brukes til både varme og kalde drikker og til å spise fra.

Prisvinnende tennstål

Kupilka FireSteel 8 er et tennstål som danner gnister på opptil 3000 grader. Selv om FireSteel 8 blir vått, så kommer det aldri til å slutte å fungere. Med dette tennstålet får du med andre ord alltid fyr.

Pulsforhøyende aktiviteter utendørs

Er du typen som er glad i en fartsfylt ferie, finnes det flust av alternativer i naturen. I tillegg får du helsefordelene ved å både få opp pulsen og være ute i frisk luft. Stiløping, tennis på utendørsbane, løping, gode øvelser til utendørstrening, sykling og kajakk-/kanopadling er noen av våre favoritter. Mange av disse aktivitetene kan selvsagt også kombineres med et lengre opphold i naturen. Hvorfor ikke dra på sykkelferie/bikepacking, eller øyhopping med kajakk? Bare husk å få i deg nok med vann underveis! Nedenfor finner dere en del utstyr som er bra å ha til aktiviteter med høy puls.

Hydrapak Velocity

Vannbeholderen Velocity er utviklet for løpere med sin litt smalere design og åpning. Den rommer 1,5 liter væske og passer til de fleste løpevester/ryggsekker på dagens marked.

Hydrapak Ultraflask 500

Tørst på løpeturen, sykkelturen eller mens du fisker? Da er det praktisk med en flaske som passer perfekt i løpevesten eller jakkelommen.