Bushcraft gir inspirasjon til å leve mer bærekraftig

Vi tilbringer stadig mer tid ute i naturen, og da blir det også stadig viktigere å vise respekt for naturen og opptre på en bærekraftig måte i skog og mark. La deg inspirere av naturen med Bushcraft, som gir «back to basics» en ny mening. En viktig del er å velge riktig utstyr nå du skal begi deg ut.

Lev mer bærekraftig

Når vi tilbringer mer tid ute i naturen, får vi også et større ansvar for naturen. I en stadig mer kompleks verden kan det også oppleves som en behagelig kontrast å få vende tilbake til alt som føles enklere og samtidig virkelig verdsette alt som naturen har å tilby. Bushcraft lærer oss å gjøre alt dette, samtidig som vi lærer å ta vare på det som naturen har å tilby på en ansvarlig måte. Hva skal du ta med deg ut i naturen for å kunne praktisere denne nye kunnskapen på riktig måte? Vi har en liste over gode Bushcraft-produkter som kan hjelpe deg på veien.

Kniver

Fällkniven A1x og Fällkniven F1x er begge kniver i Fällknivens x-serie bestående av overlevelseskniver som passer glimrende til temaet Bushcraft.

Gjøre opp ild

Firesteel 8 - Ildstål som skaper flammer som holder opptil 1000+ grader Celsius.