Copper Spur HV 2.jpg

2 hjemmeferie-planer for alle: Fotturer og camping

#1 Fotturer

Fotturer er både sunt og billig, og den nordiske naturen er et paradis for den som liker å gå. Finn tips til turer nær deg i lokale facebook-grupper for turgåere!

Fotturer kan enten være en kortere utflukt med flotte naturopplevelser, eller et eventyr som går over flere dager. Å pakke til turen er en balansegang mellom å få med det viktigste og å unngå å bære for tungt. Uansett varighet på turen kreves ofte samme basisutstyr, det er hovedsakelig mengden mat og klær som varierer. Du bør også tenke over hvor du skal overnatte – i telt, eller kanskje i hengekøye?

JungleNest

En svært gjennomtenkt hengekøye for et luksuriøst, men lettpakket utendørsopphold! Den oppdaterte hengekøyen JungleNest fra Eno er en romslig hengekøye med myggnett og er spekket med funksjoner for å gi deg de beste forutsetningene for perfekt nattesøvn i det fri.

junglehammock.jpg

ENO ProFly Tarp

ProFly er tarpen/regnbeskyttelsen som holder deg tørr og beskytter deg mot regnet. Her kan du også ta en pause fra solens stråler. Produsert i 210D Ripstop-nylon og veier 624 gram.

Softflask 250 ml

Den komprimerbare Softflask 250 er en praktisk og kompakt løsning for å ta med deg valgfri drikke hvor som helst. Ekstremt lett å pakke sammen når den ikke skal brukes.

#2 Camping

I stedet for å sjekke inn på hotell – sjekk ut naturen. Enten du slår opp telt på tomten for en natt, lager mat ute med familien eller legger ut på en ukes fottur, er det mulig å skape hyggelige kvelder og magiske minner.

Her er noen sovealternativer fra Big Agnes, hvis du vil sove i telt, og fra ENO, for deg som vil sove i hengekøye.

Copper Spur Bikepack UL1

Big Agnes Copper Spur HV UL1 Bikepack er et lett telt til én person, og byr på en svært god balanse mellom vekt, komfort og holdbarhet. Egnet for tresesongsbruk. Spesielt godt tilpasset bikepacking!

Tiger Wall UL2

Tiger Wall UL2 er det letteste teltet fra Big Agnes som har to innganger. Ytterteltets konstruksjon er hevet over bakken for å skape god ventilasjon. Egnet for tresesongsbruk. Til to personer.

Sarvis sovepose

Superlett sovepose med dunfyll og justerbar passform. Rem Flex Pad Sleeve gjør det mulig å feste soveposen til liggeunderlaget, slik at den ikke sklir av. En god natts søvn venter deg i Sarvis!

Insulated AXL liggeunderlag

Her har du et tresesongsunderlag som er superlett å både bære og pakke. PrimaLoft® Gold Insulation med Cross Core ™ holder deg varm hele natten!