Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedet. Les mer om informasjonskapsler på roswi.no.

Hopp til innholdet

OM OSS

Roswi har lykkes i å samle noen av verdens absolutte toppmerker under ett og samme tak. Produkter som er like flotte å se på som de er fullendte i funksjon. Alt er nøye utvalgt og testet av oss. Det er ingen tilfeldighet at produktene våre har reist til månen, at de brukes av politiet, i militæret og andre profesjonelle verden over, eller at de nesten hver dag dukker opp på TV-skjermen eller i en eller annen film. Noen av dem er til og med representert på Röhsska Museet i Göteborg og Museum of Modern Art i New York. Dessuten er vi stadig på jakt etter nye interessante produkter for å ha et spennende og banebrytende sortiment til enhver tid.

Historien vår

Roswi har i over 70 år opparbeidet seg en solid erfaring innenfor salg, markedsføring, innkjøp og logistikk. De varemerkene vi har valgt å jobbe med, kjennetegnes av en høy varemerkeprofil, høy kvalitet samt finurlig design og funksjonalitet. 

Slik jobber vi

Roswi jobber bare via forhandlere. Ambisjonen vår er å jobbe tett opp mot både leverandørene og kundene våre for å kunne markedsføre og distribuere produktene ut på markedet på mest mulig effektiv måte.

Gjennom god kundeservice og effektivt lager sørger vi for raske leveranser og en stabil varestrøm. 

Miljø er veldig viktig for oss i Roswi. Les mer om hva vi gjør for å verne om miljøet, her

Vil du komme i kontakt med oss?

Vil du bli forhandler? Søknadsskjema for å bli forhandler finner du her, Bli forhandler.

Leter du etter en distributør eller agent? Ta kontakt med oss! Kontaktopplysningene våre finner du her, Kontakt. 
Velkommen til Roswi! 

Velkommen til Roswi!

Produktet er lagt i handlevognen