Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedet. Les mer om informasjonskapsler på roswi.no.

Hopp til innholdet
Bildet over: Big Agnes utvikler og produserer førsteklasses telt, soveposer, luftmadrasser, campingutstyr m.m.

Roswi satser på Big Agnes’ førsteklasses telt, sovesystem og campingutstyr

24.06.2020

Under ISPO-messen i München ble det offisielt at Roswi skal håndtere distribusjonen for det amerikanske varemerket Big Agnes i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Big Agnes har blitt verdenskjent blant annet gjennom sitt smarte sovesystem, lette telt og campingstoler.

Innovative outdoor-produkter møter strenge krav

Begge parter er svært spente på det nye samarbeidet. De er overbeviste om at dette er en «perfekt match» som vil bety mange fordeler, både for forhandlere og forbrukere. Michael Carlander, Business Unit manager Distribution Brands på Roswi sier:

«Vi har lenge vært på jakt etter en leverandør som Big Agnes. Vi oppdaget et hull i sortimentet innen sport og outdoor som vi ønsket at en egnet partner kunne fylle. Som alltid når vi velger ny leverandør er vi nøye med at den oppfyller våre strenge krav til funksjonalitet, estetikk, bærekraft og servicenivå for å kunne møte kundenes behov på best mulig vis. Big Agnes oppfylte alle våre krav, og imponerte oss dessuten med sitt brede utvalg innen alt fra produkter med robust fokus til rene lettvektsprodukter», avslutter Michael.

Mark Flanagan, Sales Director på Big Agnes, skyter inn:
«For Big Agnes var det viktig å sikre en distributør med nordisk fokus som virkelig forstår våre førsteklasses produkter, markedets behov og selvsagt kunden. Roswi har et svært godt potensiale til å vokse med oss i Norden, og vi gleder oss til et fruktbart samarbeid», sier Mark.

Lever som de lærer i Steamboat Springs, Colorado

I nesten 20 år har Big Agnes utviklet og produsert sine førsteklasses produkter i Colorado, USA. Alt begynte med det innovative sovesystemet som sikret at soveposen ikke skled av luftmadrassen. Slik kunne brukeren beholde en komfortabel sovestilling og sikre god nattesøvn. Dermed gikk startskuddet for Big Agnes’ reise mot å bygge opp et bredt sortiment for friluftsentusiaster og lettvektsfantaster i hele verden. Big Agnes har for eksempel designet en kolleksjon som kun består av lettvektstelt, hvor det letteste veier ca. 170 gram!

Big Agnes’ suksessoppskrift bygger på ansatte med god balanse mellom jobb og fritid og en aktiv livsstil. De er hele tiden involvert, og tester produktene ute i felten i og rundt vakre Steamboat Springs.

Er du nysgjerrig på vårt Big Agnes-sortiment? Klikk her

Produktet er lagt i handlevognen