Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettstedet. Les mer om informasjonskapsler på roswi.no.

Hopp til innholdet

Om informasjonskapsler

Om bruk av informasjonskapsler ("cookies") på Roswis nettsted.

Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre det enklere å bruke nettstedet vårt og for å tilpasse deler av innholdet til deg personlig. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som sendes fra nettserveren vår, og som lagres i nettleseren din. Informasjonen som lagres i filen, kan være informasjon om den siste siden du besøkte, eller et valg du gjorde for eksempel i menyen.

Vi bruker statistikkverktøyet Google Analytics på nettstedet for å utarbeide statistikk om brukere/trafikk. Slik statistikk inneholder aldri noen form for personlig informasjon, men har som formål å oppdage generelle mønstre for bruken av nettstedet.
 

Vi har følgende formål med bruk av informasjonskapsler:

  • å la systemet kjenne igjen tilbakevendende brukere for å kunne tilpasse navigeringen og tjenestene 
  • å utvikle og forbedre nettstedet ved å forstå hvordan det brukes 
  • å beregne og rapportere brukertall og trafikk 

Slik takker du nei til bruk av informasjonskapsler:
Du kan slette informasjonskapsler fra harddisken når som helst, men dette kan føre til at de personlige innstillingene dine forsvinner. Du kan også endre innstillingene i nettleseren, slik at den ikke tillater lagring av informasjonskapsler på harddisken. Dette gjør derimot funksjonaliteten på enkelte nettsider dårligere og kan føre til at en del innhold og enkelte funksjoner ikke er tilgjengelige.


Fjerne informasjonskapsler:
Instruksjoner for hvordan du sletter informasjonskapsler i nettleseren din, finner du blant annet på Googles hjelpesider. Her finner du trinn-for-trinn-instruksjoner for de vanligste nettleserne på markedet.

Produktet er lagt i handlevognen